Šport > Nogomet
1045 ogledov

Koliko dopinga, koliko navijačev, koliko golov ...

Natalija Nemčinova, navijačica Rusije, mundial 2018 Elmar Kremser/DPA/PIXSELL Blondinka je ukradla šov med odprtjem svetovnega prvenstva v Moskvi.
Fifa je zadovoljna z dosedanjim obiskom svetovnega prvenstva v Rusiji in tudi s celotno organizacijo tekmovanja.

Pred začetkom osmine finala je čas za analizo prvega dela. Na 48 tekmah je bilo 2.178.894 milijonov gledalcev na stadionih, ki so bili okrog 98 odstotno zasedeni, na vsaki tekmi pa je bilo povprečno 45.394 gledalcev.

Glede na prejšnje svetovno prvenstvo pred štirimi leti v Braziliji, kjer so bili stadionu večji kot v Rusiji, je povprečno število gledalcev v tokrat le malo nižje; na prejšnjem SP je bilo v povprečju v predtekmovanju 51.133 navijačev na posamezni tekmi.

Michy Batshuayi Internetni hit Šport Poteza, ki je vzbudila več pozornosti kot gol

Vodja tekmovanj Fife Colin Smith je dejal, da je krovna zveza zelo zadovoljna z dosedanjim potekom SP in izpostavil, da vse teče zelo gladko. "Namestitve, promet, vse, kar je povezano s tekmami, pa tudi strast navijačev. Res je fantastično videti skupino navijačev različnih narodov, ki uživajo skupaj. In tega je res veliko. Upamo, da bo tako ostalo vse do finala," je dejal Smith.

Cristiano Ronaldo Goli Šport So jih več zabili nogometaši Reala ali Barcelone?

Opravili so tudi prek 2.700 dopinških testov in po navedbah Fife še ni bila zabeležena nobena kršitev pravil. V predtekmovanju je bilo doseženih 122 zadetkov ali 2,5 povprečno na tekmo, s prvenstva pa poroča 16.000 predstavnikov medijev, 130 milijona ljubiteljev nogometa pa spremlja uradno spletno stran Fife ...

Komentarjev 2
  • Avatar Sirtassa
    Sirtassa 22:36 29.junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • Ava_Matters 18:12 29.junij 2018.

    Prejel sem 24351 $ v mojem prvem mesecu in 30500 $ prejšnji mesec, saj sem delal na spletu od doma. Sem redni študent in samo delam od 3 do 4 ure na dan. Vsak mora poskusiti to delo zdaj, tako ...prikaži več da uporabite to p0vezavo .... ●●●● ➤➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob8.Com