Šport > Nogomet
1055 ogledov

V skrbeh za mamo pri 23-ih končal reprezentančno pot

Sardar Azmoun
Vzhajajoča zvezda zaključila z nastopi za izbrano vrsto.

Iranski nogometaš Sardar Azmoun je najavil slovo od reprezentance, čeprav šteje le 23 let. Kot vzrok je navedel številne kritike in žaljivke navijačev po njegovih nastopih na svetovnem prvenstvu v Rusiji, ki so škodovale zdravju njegovo matere.

Azmoun sicer velja za vzhajajočo zvezdo iranskega nogometa. Z 11 goli je bil najboljši strelec Irana v kvalifikacijah za SP, precej slabše mu je šlo v treh tekmah skupine B v Rusiji.

Napadalec je pojasnil, da so žaljive kritike škodovale šibkemu zdravju matere, zato se je odločil, da se poslovi od reprezentančnega dresa. "Moral sem sprejeti odločitev in odločil sem se za mamo. To je bila najbolj boleča odločitev v mojem življenju," je zapisal na Instagramu.

Nekateri iranski športni novinarji so po Azmounovem zapisu izrazili upanje, da si bo napadalec ruskega Rubina iz Kazana premislil, verjamejo, da je odločitev sprejel s preveč vročo glavo.

Jelena Karleuša Karleuša Šport Ne bo ji treba goli peš v Rusijo
Komentarjev 1
  • Ava_Matters 18:13 29.junij 2018.

    Prejel sem 24351 $ v mojem prvem mesecu in 30500 $ prejšnji mesec, saj sem delal na spletu od doma. Sem redni študent in samo delam od 3 do 4 ure na dan. Vsak mora poskusiti to delo zdaj, tako ...prikaži več da uporabite ttoo povezavo .... ●●●● ➤➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob8.Com