Šport > Nogomet
896 ogledov

Konec sezone za nogometaša Olimpije

Nathan Oduwa
Član ljubljanskega kluba bo moral izpustiti preostanek sezone.

Trener Olimpije Igor Bišćan je do konca sezone izgubil angleškega krilnega napadalca Nathana Oduwo. Ta si je koleno poškodoval na enemu izmed zadnjih treningov pred nedeljsko tekmo s Triglavom v Kranju. Prve napovedi, ki niso bile spodbudne, so se uresničile danes, ko je Anglež opravil pregled z magnetno resonanco.

"Pregled je potrdil, da gre za poškodbo notranje stranske vezi, kar pomeni, da bo z igrišč odsoten od 10 - 12 tednov. Igor Bišćan pred koncem sezone torej nanj predvidoma ne bo mogel računati. Nathanu želimo hitro in uspešno okrevanje," so ob poškodbi svojega nogometaša zapisali na spletni strani kluba.

Se je pa Ljubljančanom pridružil nov soigralec. Gre za nigerijskega napadalca Chineduja Udechukwuja, ki je pogodbo s klubom podpisal pred mesecem dni, a se je po pridobivanju dokumentacije za prihod v Slovenijo moštvu pridružil šele danes.

Gre za nogometaša nigerijskega kluba Katsina United, ki bo pri Olimpiji igral kot posojen igralec do konca sezone z možnostjo odkupa. 23- letni "Edu" bo na hrbtu nosil številko 40, v sredo pa ga čaka še zdravniški pregled.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice