Šport > Nogomet
634 ogledov

Krhin pod taktirko slovitega trenerja

Rene Krhin Nantes FC Nantes/Twitter Reneja Krhina so navijačem Nantesa predstavili pred domačo ligaško tekmo proti Lyonu.
Slovenski nogometni reprezentant Rene Krhin je dobil novega delodajalca.

Španska Granada, za katero je Rene Krhin nazadnje igral, je slovenskega vezista do konca sezone posodila Nantesu, kar so že potrdili tudi pri francoskem prvoligašu. Nantes je v minuli sezoni osvojil sedmo mesto v Ligue 1.

Real Madrid Messi Twitter Internet ponorel Šport Real Madrid: "Dobrodošel, Messi!"

Sedemindvajsetletni defenzivni vezist je osma okrepitev kluba, ki ga vodi italijanski strokovnjak Claudio Ranieri. Nogometaš, ki bo pri novem klubu nosil številko 21, je kariero začel v Mariboru, a še kot mladinec odšel k milanskemu Interju, zatem pa je nosil še drese Bologne, Córdobe in Granade.

Ousmane Dembele V Barcelono Šport Dražji je bil le Neymar

Krhin, ki se bo v ponedeljek pridružil soigralcem iz slovenske vrste na Brdu pri Kranju na pripravah za kvalifikacijski tekmi za SP 2018 proti Slovaški in Litvi, je tako trenutno tretji Slovenec v elitni francoski ligi, član St. Étienna je (zaenkrat še) Robert Berić, pred dnevi pa je pogodbo s Caenom podpisal dosedanji igralec Domžal Jan Repas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.