Šport > Nogomet
15 ogledov

Kvalifikacijska lestvica

Daleč največ golov je med igralci spletne igre Football Challenge 2008 zadel tek Žurnal24 main
V petek, 11. julija 2008, se bo ob 14. uri začel tretji turnir poletne lige spletne igre Football Challenge 2008. Na kvalifikacijski lestvici trenutno najbolje kaže DJProxyju.

Smo na polovici drugega dela spletne igre Football Challenge 2008, poletne lige. Tako slovenski kot tuji tekmovalci še vedno pridno zbirajo točke na kvalifikacijski lestvici in si poskušajo zagotoviti čim boljši izhodiščni položaj na tretjem turnirju.

Med slovenskimi tekmovalci trenutno najbolje kaže DJProxyju, ki je zbral že 3025 točk in je trenutno uvrščen na tretje mesto svetovne lestvice. Zabil je že 3833 golov kar je največ med vsemi najboljšimi tekmovalci virtualnega nogometa. Njegova razlika v golih znaša + 1861 (tudi ta je daleč najvišja med najboljšimi tekmovalci). Kjub visokemu številu zadetkov in odigranih tekem pa je DJProxy od začetka spletne igre prejel je 19 rdečih kartonov.

Na drugem mestu slovenske lestvice je jure92, ki je zbral 3005 točk in je uvrščen na peto mesto svetovne lestvice. Zabil je 1409 (več kot pol manj kot DJProxy), njegova razlika v golih pa znaša + 839. Prejel je 8 rdečih kartonov in točno stokrat streljal z enajstih metrov.

Najboljšo trojico Slovencev zaključuje buronja, ki je zbral 2885 točk in je uvrščen na 21. mesto na svetovni lestvici. Zabil le 343 golov (več kot desetkrat manj kot DJProxy in več kot štirikrat manj kot jure92), njegova razlika v golih pa znaša + 130. Glede na število zbranih točk in odigranih tekem je prejel zelo veliko rdečih kartonov, kar 15, z enajstih metrov pa je streljal 53-krat.

Do desetega mesta si na slovenski kvalifikacijski lestvici sledijo še FC_5ohleb, FcLjbuljana, tmathree, FCRodica, motorist1, ViCa_SeRbIa in blueWOLVES.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.