Šport > Nogomet
11 ogledov

"Lagali so mi v obraz"

robert lewandowski EPA
Poljski napadalec Robert Lewandowski se počuti ogoljufanega. Meni, da mu je vodstvo Borussie Dortmund lagalo v obraz.

Izjemni napadalec je še enkrat potrdil svojo jezo in razočaranje, ker so mu pri Borussii blokirali prestop k münchenskemu Bayernu. Poljak, ki je navijačem rumeno-črnih sicer zagotovil, da bo v tej sezoni popolnoma predan ekipi, je še vedno frustriran, ker naj bi po njegovem vodstvo kluba požrlo dano besedo.

"Če nekdo nekaj obljubi, bi moral držati svojo besedo. Ne gre samo za ta prestop, govorim tudi o drugih rečeh o katerih sem se pogovarjal z voldilnimi možmi kluba in se niso uresničile," je Lewandowski dejal za poljski časopis Rzeczpospolita. "Ne glede na to, kako trdo bom treniral in kaj bom v tej sezoni storil, bo občutek, da so me opeharili vselej prisoten. Besede, ki so mi jih govorili naravnost v obraz, so se izkazale za laži," je ogorčen poljski reprezentant, ki mu pogodba z klubom iz Westfalije poteče po tej sezoni.

Lewandowski se je Dortmundčanim sicer pridružil leta 2010, ko je k nemškemu velikanu prestopil iz kluba Lech Poznan. V tem času je zabil 74 golov za Borussio, mnogim ljubiteljem nogometa pa se je vtisnila v spomin predvsem njegova predstava v polfinalu Lige prvakov, ko je v minuli sezoni na eni tekmi štirikrat zatresel mrežo madridskega Reala. Borussia je v finalu nato klonila prav proti Bayernu.

Komentarjev 2
  • stooo 15:46 01.avgust 2013.

    Vaš komentar smo izbrisali zaradi kršenja kodeksa komentiranja. Uredništvo Žurnala24.

  • planica 13:15 01.avgust 2013.

    Vaš komentar smo izbrisali zaradi kršenja kodeksa komentiranja. Uredništvo Žurnala24.