Šport > Nogomet
1138 ogledov

"Lažejo vam, ne umiram"

Diego Maradona Epa
Diego Armando Maradona se je oglasil svojim oboževalcem.

Diego Maradona je zapustil mesto glavnega trenerja pri mehiškem klubu Dorados. Takoj po njegovem odhodu so se pojavile govorice, da bo moral legendarni nogometaš na nujne operacije ramena in kolena, kasneje pa so nekateri mediji poročali, da je zdravstveno stanje Argentinca še precej hujše.

V njegovi domovini, kjer je Maradona sicer znova poskrbel za ostre izjave o argentinski reprezentanci, ki se muči na južnoameriškem prvenstvu, so začeli špekulirati, da se nekdanji zvezdnik bori z Alzheimerjovo boleznijo. Maradona je navedbe medijev odločno zanikal. 

"Pozdravljeni 'maradonerosi'. Berem in poslušam govorice, da sem težko bolan. Ne verjamite jim, lažejo vam. Lažejo in sramotijo novinarstvo," je v posnetku, ki ga je objavil na svojem instagramu, zatrdil Maradona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muchachos, con las enfermedades no se jode...

A post shared by Diego Maradona (@maradona) on

"Ne boleham za Alzheimerjovo boleznijo. Zaradi nje ljudje umirajo, jaz pa ne umiram. Živ sem in dobro se počutim, le zlobni jeziki okoli mene povzročajo nemir, jaz pa nemir sovražim. Hvala vam, ker vas skrbi zame. Pozdrav," je še povedal nekdaj najboljši nogometaš na svetu.

Komentarjev 1
  • Avatar Faddianna
    Faddianna 01:37 22.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

Sorodne novice