Šport > Nogomet
19 ogledov

Lazio: predsednik ne sme na stadion

Claudio Lotito EPA
Claudiu Lotitu, predsedniku Lazia, je italijanski olimpijski komite zaradi žaljenja za dva meseca prepovedal vstop na stadion njegovega kluba.

Italijanska športna disciplinska komisija je zaradi žaljenja italijanskega olimpijskega komiteja (Coni) in njegovih vodilnih mož za dva meseca prepovedala vstop na rimski olimpijski stadion predsedniku nogometnega prvoligaša Lazia, Claudiu Lotitu.

Lotito je junija Giannija Petruccija in Coni obtožil, da ga "izsiljujejo" pri plačevanju najemnine za rimski stadion, sicer dom tako Lazia kot njegovega mestnega tekmeca Rome. Lotito bi moral plačati dva milijona evrov za najemnino. Komisija je ob prepovedi vstopa na stadion Lotitu naložila še 30 tisoč evrov denarne kazni, 50 tisoč evrov pa bo plačal klub Lazio.

Stekelenburg končno uradno v Rimu

Laziev najbolj goreči nasprotnik, italijanski nogometni prvoligaš Roma, se je tudi uradno okrepil z 28-letnim nizozemskim reprezentančnim vratarjem Maartenom Stekelenburgom. Dosedanji čuvaj mreže amsterdamskega Ajaxa je z rimskim klubom podpisal štiriletno pogodbo, ki mu bo letno navrgla 2,7 milijona evrov. Roma je Ajaxu zanj odštela 6,325 milijona evrov odškodnine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.