Šport > Nogomet
32906 ogledov

Lepotica prekinila finale Lige prvakov, zdaj objavila popolnoma golo fotografijo

Kinsey Wolanski
Se je še spomnite? Kinsey ponovno opozarja nase!

"Kaj za vraga je to?" se je dalo razbrati z ust vodilnega na nočnem slalomu v Schladmingu, Clementa Noela, ko je znamenita Kinsey Wolanski na pol gola pritekla v ciljno ravnino s transparentom, na katerem je pisalo: "RIP Kobe".

alex vinatzer Ni jezen Šport Italijan divje slavil velik uspeh, nato dojel, kaj se je zgodilo

Šlo je za isto dekle, ki je na spektakularen način prekinilo finale Lige prvakov, ko je v pravi uspavanki Liverpool premagal Tottenham.

Za dogodek večera je je tako poskrbela prav simpatična Kinsey, ki je preskočila zaščitno ograjo stadiona Wanda Metropolitano v Madridu ter se znašla na naslovnicah vseh svetovnih medijev.

Kinsey Wolanski | Avtor: Profimedia Profimedia

Po svoji predstavi je nemudoma dobila milijon novih sledilcev na Instagramu, njen profil pa je bil nekaj časa celo blokiran.

Prejela je kazen 15.000 evrov zaradi kršitve protokola Lige prvakov ter neprimernega reklamiranja spletnega kanala svojega partnerja Vitalija Zdoroveckega. Za nekaj časa je celo pristala v priporu.

Toda kljub vsemu je znova udarila v Schladmingu, tokrat pa si je novo reklamo naredila z vročo fotografijo, s katero je naravnost zažgala Instagram.

"Močne in neodvisne ženske z velikimi srci in velikimi sanjami," je zapisala ob popolnoma goli fotografiji, na kateri se je pojavila v družbi prijateljice Demi Rose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Powerful independent women with big hearts and big dreams ❤️ @demirose

A post shared by Kinsey (@kinsey) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice