Šport > Nogomet
698 ogledov

Mandarić še ni dočakal nakazila

Milan Mandarić Profimedia
Prodaja Olimpije se bo, kot kaže, še nekoliko zavlekla.

Milan Mandarić, predsednik ljubljanske Olimpije, letošnjega slovenskega nogometnega pokalnega prvaka in državnega podprvaka, kljub napovedim še ni prodal nogometnega prvoligaša iz prestolnice. Edini vlagatelj, ki je pokazal zanimanje za Olimpijo, italijanski poslovnež Gabriele Nardin, še ni plačal kupnine, danes poroča Ekipa SN.

"Mandarić tudi včeraj ni dočakal Italijanovega nakazila. Rok je bil spet podaljšan. In tudi tokrat se ga Gabriele Nardin ni držal," je danes poročal športni dnevnik Ekipa SN.

Mandarić želi po štirih letih skleniti delo v Ljubljani, potem ko je osvojil po dva naslova državnega in pokalnega prvaka, vendar za nakup Olimpije ni bilo velikega zanimanja.

Po neuradnih informacijah naj bi Mandarić z Nardinom že sklenil pogajanja o prodaji kluba, a posel bo uradno sklenjen in veljaven šele, ko bo Nardin na račun Mandarićevega podjetja nakazal tri milijone evrov, kar je približno polovica kupnine.

Preostali del kupnine bi bil poravnan z deležem od prodaje igralcev.

Komentarjev 1
  • Avatar vec
    vec 13:19 10.avgust 2019.

    Lah je pogruntal da bo dobil preveč tujih igralcev naenkrat, avtohtoni slovenci ravno ne blestijo v nogometu, tako da je vse na plečih ey yu slovencev.

Sorodne novice