Šport > Nogomet
191 ogledov

Navijači Maribora in Olimpije praznijo klubski blagajni

Viole Profimedias
Najboljša slovenska nogometna kluba Maribor in Olimpija tudi v novi sezoni plačujeta grehe svojih navijačev.

Zaradi neprimernega vedenja skupin Viole in Green Dragons na derbiju v Ljudskem vrtu bodo morali Mariborčani v blagajno Nogometne zveze Slovenije (NZS) nakazati 2600 evrov, Ljubljančani pa še 50 evrov več.

fernolle Čustveni zlom Šport Turki ogorčeni nad škandalom v Stožicah: "To je sramota!"

NZS je kaznovala tudi novega prvoligaša Tabor iz Sežane, ki bo moral plačati 360 evrov, ker so si njegovi nogometaši na gostovanju pri Bravu prislužili pet rumenih in rdeč karton. Njihov izključeni igralec Klemen Nemanič bo moral počivati eno tekmo, enaka kazen je doletela tudi nogometaše drugih klubov, ki so si v 3. krogu prislužili rdeč karton.

safet hadžić Safet Hadžić Šport "Škoda, da se je to zgodilo. To je najhuje." Na naslednji tekmi bodo tako počivali David Kašnik in Žiga Škoflek (oba Rudar Velenje) ter Vitalijs Maksimenko (Olimpija). Incident Šport Nogometaš Maribora pobral baklo in jo vrgel v navijače Olimpije kronaveter Žalil sodnika Šport Znana kazen za jezikavega Kronavetra
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.