Šport > Nogomet
18 ogledov

Marca: Mourinho pustil Ikerja na klopi zaradi spora z upravo

jose mourinho Reuters
Po pisanju Marce na bi José Mourinho v soboto na tekmi z Málago Ikerja Casillasa pustil na klopi zaradi spora z upravo. Tako naj bi se Portugalec skušal maščevati vodilnim možem kluba, ker med poletnim prestopnim rokom niso upoštevali njegovih želja.

Iker Casillas naj bi se proti Málagi znašel na klopi zaradi zamere, ki jo José Mourinho goji do uprave Real Madrida. To trdi madridski časnik Marca, ki je pogosto dobro obveščen o dogodkih na stadionu Santiago Bernabeu.

"Mourinho je prepričan, da Madrid sedaj plačuje ceno za neaktivnost med poletnim prestopnim rokom. S tem, da je Casillasa posadil na klop, je hotel poslati sporočilo predsedniku kluba Florentinu Pérezu. Portugalec je še vedno jezen, ker se Madrid poleti ni spustil v dvoboj s PSG za podpis Brazilca Lucasa Moure iz Sao Paula, ob tem pa si je zaželel tudi izkušenega vratarja kot menjavo za Ikerja, a je tudi ta želja ostala neuslišana," so zapisali pri Marci.

Pri osrednjem madridskem športnem časniku so zapisali še, da madridske uprave ni zajela panika zaradi nastale situacije, čeprav jih je nepotreben poraz v soboto razjezil. A trener je pač trener in vodilni možje "Los Blancos" se ne mislijo mešati v izbor igralcev, pa naj bo ta še tako nenavaden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.