Šport > Nogomet
17 ogledov

Marca: Tello že januarja posojen Liverpoolu

Pedro Tello Getafe Barcelona Liga BBVA Španija prvenstvo rit zadnjica Facebook
Madridski športni časnik Marca je v ponedeljek posredoval novo odmevnejšo zgodbo, povezano z januarskim prestopnim rokom.

"Cristian Tello je zelo blizu odhoda iz Barçe že v januarju. Kot je razkril Radio MARCA, je mladenič, ki je bil vzgojen v mladinskem pogonu Kataloncev (Španci so uporabili vzdevek Culé, op. a.) z eno nogo že v Liverpoolu," je na svoji spletni strani zapisala Marca.

Pred približno dvema mesecema je Cristian Tello javno izrazil svoje razočaranje nad pomanjkanjem igralnih minut, odkar je trener Barcelone na začetku te sezone postal Gerardo 'Tata' Martino. "Če ne morem igrati za Barço, potem bom razmislil o odhodu," je takrat dejal hitronogi krilni napadalec.

Še kako dobrodošla okrepitev

Tello je v letošnji sezoni začel le dve tekmi v La Ligi, skupno je v prvenstvu zbral deset nastopov in je še brez gola. Prejšnja trenerja, Pep Guardiola in Tito Vilanova, sta skorajšnji okrepitvi zasedbe s kultnega Anfielda ponujala precej več igralnega časa, Tello pa je v zadnjih dveh sezonah nase že opozoril z nekaj zadetki in asistencami.

Liverpool je trenutno peti na lestvici v Premier league, potem ko je bil še ob božiču na prvi poziciji. Po dveh nesrečnih porazih proti Manchester Cityju in Chelseaju v gosteh pa Reds sedaj za vodilnim Arsenalom zaostajajo za šest točk. Že tako ne preveč "široka" zasedba z Anfielda je v zadnjih tednih prejela dva udarca v obliki poškodb kapetana Stevena Gerrarda in napadalca Daniela Sturridga, v nedeljo pa jo je skupil še branilec Mamadou Sakho. V napadalnih vrstah moštva Brendana Rodgersa je na zadnjih obračunih veliko igral tudi 19-letni Raheem Sterling, ki v zaključku prejšnje sezone skorajda ni igral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.