Šport > Nogomet
13 ogledov

Messi na parkirišču ozmerjal Arbeloo

lionel messi xabi alonso Reuters
Po koncu polfinalnega obračuna španskega pokala (Copa del Rey) se je dogajanje z zelenice preselilo na parkirišče, kjer naj bi Lionel Messi ozmerjal Álvara Arbeloo. Nogometaša sta se sporekla že med tekmo, ko je Realov branilec z roko utišal prvega zvezdnika Barcelone.

Pokalni El Claśico je minil v tipično napetem vzdušju, za incident po tekmi pa je poskrbel nihče drug kot Lionel Messi. Argentinski reprezentant je na parkirišču ozmerjal Álvara Arbeloo, ki sta ga spremljali žena in hčerka. Messi naj bi med drugim Arbeloi zabrusil, da je ''neumen'', preden ga je stran odvlekel eden izmed Barceloninih uslužbencev.

"Kaj je z njim?" naj bi Arbeloo začudeno spraševala njegova življenska sopotnica. Dobitnika štirih nagrad za najboljšega nogometaša je razjezil incident na zelenici, ko ga je po ustih najprej potrepljal Arbeloa, nato pa še Xabi Alonso, s katerim se Messi po tekmi ni želel rokovati.

Napadalec Barcelone se je nad osebjem Reala znesel že v tunelu takoj po tekmi, ko naj bi Aitorju Karanki, pomočniku Joséja Mourinha, zabrusil: ''Kaj gledaš? Utihni. Ti si samo Mourinhova lutka.''

Komentarjev 1
  • pravaresnica123 12:11 01.februar 2013.

    Verjetno je zvedel (Messi), da otrok ni njegov!?!