Šport > Nogomet
2108 ogledov

Modrić miri pred paniko: "Ne bom izvedel Mbappeja"

Luka Modrić Epa
Hrvaški superzvezdnik še vedno ni podaljšal pogodbe z Real Madridom.

Dolgoletni vezist Reala in eden najboljših nogometašev na svetu Luka Modrić bo ob koncu sezone postal prost nogometaš, navijači kraljevega kluba pa se bojijo, da bo 36-letnik kljub drugačnim zagotovilom šel po sledeh Kyliana Mbappeja in v zadnjem hipu podpisal za drugo ekipo.

Omenjeni francoski napadalec je bil nedavno tik pred prestopom k Realu, s katerim naj bi dorekla vse podrobnosti donosne pogodbe, a si je nato premislil in za tri leta podaljšal s Paris Saint-Germainom.

Josep Pedrerol Šokiran Šport Novinar, ki je oznanil prestop Mbappeja: "Sem neumen bedak"

Luka Modrić | Avtor: Epa Epa
Hrvaški vezist, ki mu pogodba poteče 30. junija, je večkrat javno poudaril, da si želi kariero nadaljevati na Santiago Bernabéuu, zdaj pa je šel še korak dlje in navijačem neposredno obljubil, da ne bo izdal njihovega zaupanja.

"Nisem še podaljšal pogodbe, vendar ne bom izvedel Mbappeja. Upam, da klub ne bo tega storil meni," je v intervjuju za španske medije dejal Hrvat. "Smo v zelo dobrih odnosih, večkrat sem že poudaril, da si želim kariero končati v Madridu."

"Pogovori potekajo in zgodilo se bo, kar se mora zgoditi. V tem trenutku nas zanima samo finale lige prvakov, ne želim razmišljati o ničemer drugem," je povedal Modrić in dodal, da ga preobrat v Mbappejevi prestopni sagi ni presenetil.

"Ne, ker nismo nič vedeli, zato tudi nismo imeli nobenih pričakovanj. Veliko je bilo govora o tem, vendar nismo vedeli, kaj se bo zgodilo. Zdaj je čas, da nehamo pogrevati to temo. Real je večji od vsakega igralca, imamo odlično ekipo in za nami je sijajna sezona," je poudaril nekdanji dobitnik zlate žoge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice