Šport > Nogomet
3082 ogledov

Mourinho ustavil prvo novinarsko konferenco pri Romi

Jose Mourinho Profimedia
Predstavitev je bila za nekaj časa prekinjena.

Jose Mourinho je kot trener Rome že na svoji prvi novinarski konferenci poskrbel za manjšo predstavo. Na srečanju s sedmo silo, na njem je sicer izjavil, da bo rimski klub v naslednjih treh letih osvojil vsaj eno lovoriko, je portugalskega strokovnjaka zmotilo platno na oknu konferenčne dvorane. To je zaradi vetra očitno prekinilo njegovo koncentracijo.

Portugalec je tako z roko zaustavil novinarja, ki je postavljal vprašanje, odhitel do okna in odstranil moteče platno. V italijanščini se je nato opravičil prisotnim ter znova sedel na svoje mesto.

Mourinho je na predstavitvi sicer spregovoril tudi o fantastičnem sprejemu, ki so ga zanj pripravili navijači Rome, negodoval pa je nad ravnanjem nekaterih svojih prejšnjih klubov, na primer Manchester Uniteda.

Pri slednjem je sicer osvojil svojo zadnjo trenersko lovoriko, nato pa po obdobju prisilnega počitka prevzel londonski Tottenham. Slednjega je moral zapustiti brez kakršnegakoli uspeha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice