Šport > Nogomet
62 ogledov

Mourinho v Ikei zapravil 200 evrov za škatle

mourinho ikea Twitter/Javi Carretero
Po poročanju španskih medijev je José Mourinho pretekli konec tedna v Ikei zapravil 200 evrov za škatle in lepilni trak. Selitev v London naj bi bila torej le še vprašanje časa.

Portugalski strateg madridskega Reala, kontroverzni José Mourinho, je kot kaže vse bližje uradni potrditvi selitve v svoj nekdanji klub Chelsea.

Novo epizodo v sagi o menjavi trenerja na stadionu Santiago Bernabéu je sprožil španski novinar Josep Pedrerol v oddaji Punto pelota, ki je objavil fotografije, ki so mu jih prek Twitterja poslali naključni mimoidoči, ki so pretekli konec tedna srečali Mourinha v Ikei, v "družbi še enega moškega, s katerim je govoril portugalsko."

Druge priče so prek socialnih omrežij navedle tudi, da se je "The not so Special One" pustil fotografirati le otrokom, še na teh fotografijah pa naj bi imel resen izraz na obrazu. Večini se Mou namreč ni pustil fotografirati, tako da je posnetek, ki vam ga ponujamo, nastal za Moujevim hrbtom. Navajajo še, da je Mourinho v Ikei v predelu Alcorcón zapravil 200 evrov za škatle in lepilni trak.

Morda bo vse jasno že v sredo

Seveda gre le za natolcevanja in pri Portugalcu res ne moremo biti prepričani v nobeno stvar. Toda izjava Pepeja o nespoštovanju Ikerja Casillasa, Mourinheve izjave po izpadu iz Lige prvakov proti Borussii Dortmund in čustveni objem celo s Sergiom Ramosom dajejo slutiti, da se bo Mou skoraj zagotovo kmalu preselil na Otok.

Edina resna ovira naj bi bilo možno neigranje Chelseaja v najbolj elitnem nogometnem tekmovanju v naslednji sezoni. Toda Blues si lahko že v sredo na zaostali tekmi s Tottenhamom praktično dokončno zagotovijo Ligo prvakov, tako pa bi izginila še zadnja ovira pri Mourinhevi selitvi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.