Šport > Nogomet
44 ogledov

"Najneumnejši nogometaš na svetu"

Domagoja Vida EPA
Angleški Independent se je pošalil na račun člana zagrebškega Dinama Domagoja Vide, ki je na poti na torkovo pokalno preizkušnjo v Vrsarju na klubskem avtobusu odprl pivo ...

Domagoj Vida je zaradi svoje neumnosti na poti v Vrsar postal atrakcija za številne tuje medije. Tako so ga v angleškem časniku Independent označili za "verjetno najbolj neumnega nogometaša na svetu", s čimer so parafrazirali reklamo za znamko danskega piva, ki ga oglašujejo kot "verjetno najboljše pivo na svetu". Vida je bil s strani kluba kaznovan kar s 100 tisoč evri, sicer pa na pokalni preizkušnji ni bil v prvem planu trenerja Anteja Čačića, saj Dinamo v naslednjih dneh čakata preizkušnji s splitskim Hajdukom in kijevskim Dinamom, kjer bodo usluge hrvaškega reprezentančnega branilca bolj potrebne kot v dvoboju z nižjeligašem.

Tudi tabloid Daily Mail je pisal o disciplinskih prestopkih igralcev Dinama, ki se jih je v zadnjih mesecih zvrstilo kar nekaj. Avstralski Herald Sun pa je izračunal, da kazen znaša približno četrtino letne plače hrvaškega reprezentanta, za ta denar pa bi v Zagrebu lahko popil kar okrog 50 tisoč piv.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.