Šport > Nogomet
2327 ogledov

Najslabše dosojen penal vseh časov

raheem sterling
Smešna odločitev na tekmi lige prvakov.

V zadnjem času se v slovenskem nogometnem prostoru veliko govori o delilcih pravice, o njihovih napakah in o primerjavi s sodniki, ki sodijo v Evropi. A tudi tam se dogajajo napake, eno največjih pa si je na tekmi med Manchester Cityjem in Šahtarjem privoščila madžarska šesterica, ki jo je vodil sicer priznani Viktor Kassai. 

Ta se je sicer v preteklosti že nekajkrat našel na udaru kritikov, še zlasti pa so si ga zapomnili navijači Bayerna. Madžar naj bi njihov klub 'oškodoval' na četrtfinalni tekmi lige prvakov leta 2017, ko so se Bavarci pomeril z madridskim Realom. Zdaj so se kritikom Kassaija hitro pridružili tudi privrženci ukrajinskega Šahtarja.

Kassai je namreč na dvoboju v Manchestru dosodil eno najbolj neverjetnih enajstmetrovk. Raheem Sterling je stekel v kazenski prostor tekmeca, namesto po žogi udaril v tla in nato padel. Ukrajinski branilci in vratar so bili sicer precej daleč od angleškega reprezentanta. A za Madžare dvomov ni bilo, oglasila se je piščalka, City pa je po kazenskem udarcu povedel z 2:0.

Komentarjev 1
  • franjo123 10:17 08.november 2018.

    Nisem gledal tekme.Kaj je sodil kateri sodnik iz Ljubljane?

Sorodne novice