Šport > Nogomet
519 ogledov

Klopp reagiral na grožnje iz Beograda

xherdan shaqiri jurgen klopp Epa
Liverpool bo zaščitil svojega igralca.

Napadalec angleškega nogometnega velikana Liverpoola Xherdan Shaqiri bo izpustil torkovo tekmo lige prvakov proti Crveni zvezdi v Beogradu. Za to se je odločilo vodstvo Reds na čelu s trenerjem Jürgenom Kloppom, saj so srbski navijači švicarskemu reprezentantu kosovsko-albanskih korenin obljubili pekel.

Shaqiri je razjezil srbske navijače na letošnjem svetovnem prvenstvu, ko je zadetek proslavil s kazanjem tako imenovanega "albanskega orla", na enem od nogometnih čevljev pa je imel kosovsko zastavo.

Srbija ne priznava Kosova, pred gostovanjem v Beogradu pa so navijači Crvene zvezde švicarskemu reprezentantu obljubili peklenski sprejem. Zato se je Klopp odločil, da Shaqirija pusti doma.

"Slišali in brali smo o špekulacijah in govoricah, kaj čaka Shaqirija. Nimamo pojma, kaj bi se lahko zgodilo. Mi si želimo stopiti na igrišče 100-odstotni, ne smemo razmišljati o ničemer drugem. Želimo biti spoštljivi, izogniti se želimo vsem motnjam. Zaradi tega Shaq ne bo v ekipi, to sprejema in razume. Je naš igralec, radi ga imamo, za nas bo igral še veliko tekem, toda ne v torek," je razložil Klopp.

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.