Šport > Nogomet
11 ogledov

Najtežje je presenetiti vratarja

BlueWOLVES pričakuje, da se bo na enem izmed prihodnjih turnirjev uvrstil še viš Žurnal24 main
Tekmovalec blueWOLVES je igral tudi Ski Challenge, a pravi, da mu bolj kot takšen način igre ustreza Football Challenge, kjer se beležijo vsi rezultati.

1. Ali igrate tudi pravi nogomet? Je bil to razlog, da ste začeli igrati FC:08?
Igram mali nogomet za ekipo, s katero sodelujemo v tukajšnji občinski ligi. Ni pa to razlog, zakaj sem začel igrati FC:08. Začel sem, ker mi je všeč sama ideja tekmovanja prek interneta, da se vsi rezultati beležijo, zbiranje točk in seveda tudi nagrade, ki so še dodatna motivacija.

2. Ste morda igrali tudi Ski Challenge 2008?
Poskusil sem se v Ski Challenge 2008, vendar mi takšen stil iger ne ustreza preveč. Vsakič, ko narediš napako na stezi, poskušaš znova in znova, kar sčasoma postane precej naporno in monotono.

3. Od česa je odvisna dobra uvrstitev na turnirju spletne igre FC:08. Je posledica števila treningov, dobrih nastavitev ali dobre taktike?
Zagotovo je trening, se pravi čim več igranja proti drugim, ena ključnih stvari, vendar je treba razviti tudi taktiko, kako prelisičiti nasprotnika in priti do strela na gol, predvsem pa kako se dobro braniti. Vsak nasprotnik je namreč zgodba zase in ko ugotoviš, kje so luknje v njegovi igri, je lažje zmagati. Povsem druga zgodba pa je, kako presenetiti vratarja; pri tem ima pomembno vlogo tudi sreča.

 
 

Najhujši nasprotniki, kakor sem jaz občutil, so Hrvati. To pa verjetno zato, ker na vsak način hočejo biti boljši od nas Slovencev in se proti nam še bolj potrudijo.

blueWOLVES

 
4. FC:08 igrajo tekmovalci iz sedmih evropskih držav, in sicer Avstrije, Nemčije, Švice, Hrvaške, Slovenije, Madžarske in Romunije. Tekmovalci katere narodnosti so najhujši nasprotniki? Zakaj?
Najhujši nasprotniki, kakor sem jaz občutil, so Hrvati. To pa verjetno zato, ker na vsak način hočejo biti boljši od nas Slovencev in se proti nam še posebej potrudijo. Je pa težko izbrati eno narodnost, kajti veliko je odvisno od posameznika.


5. Kateri slovenski tekmovalec pa vam povzroča največ težav oziroma je vaš največji tekmec?
Kot tekmeca bi mogoče izpostavil tekmovalca NiPa, ker mi je po točkah na kvalifikacijski lestvici najbližje, včasih pa mi tudi povzroča težave z zavlačevanjem igre ob vodstvu, tako da žogo s trikom zadržuje pri vratarju. Upam, da bo kmalu popravek za ta trik.

6. Nekateri tekmovalci so imeli prijavljeno več kot eno moštvo in smo jim onemogočili nadaljnje sodelovanje v spletni igri. Kaj menite o njihovem ravnanju?
Glede na to, da so bili pravočasno obveščeni, da je njihovo ravnanje nepravilno, in so kljub temu vztrajali, je edino pravilno, da se jih kaznuje z diskvalifikacijo. Drugače ne bi bilo pravično do drugih, ki se pošteno trudimo, da ne govorim, koliko časa vložimo za pridobitev vsake točke.

7. Trenutno ste na visokem tretjem mestu v slovenskem seštevku spomladanske lige. Kaj pričakujete od letošnje sezone FC:08?
Pričakujem, da bi se na enem izmed prihodnjih turnirjev uvrstil še višje od tretjega mesta in na koncu sezone v skupnem seštevku obdržal mesto med prvimi tremi.

8. Komu pripisujete največ možnosti za zmago v slovenskem skupnem seštevku poletne lige?
Če se bo jure92 prebudil, potem njemu, drugače pa DJProxyju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.