Šport > Nogomet
608 ogledov

'Največji lažnivec' Agnelli že dobil naslednika

agnelli Epa
Evropskemu združenju klubov (ECA) bo odslej predsedoval Nasser Al-Khelaifi

Šef francoskega nogometnega velikana PSG Nasser Al-Khelaifi je novi predsednik Evropskega združenja klubov (ECA). Omenjeno združenje je novico o tem posredovalo v sredo zvečer, katarski mogotec pa je na tem položaju zamenjal prvega moža Juventusa Andreo Agnellija, ki je bil eden od pobudnikov zdaj že propadle superlige.

ronaldo Zanimivo Šport Juventus ne tu ne tam, ampak nekje vmes aleksander čeferin agnelli Odmevno razkritje Šport Čeferin o izdaji prijatelja: "Nisem še srečal človeka, ki bi toliko lagal"

Nasser Al-Khelaifi | Avtor: Epa Epa
"Nogomet potrebuje prave ljudi na vodilnih položajih in Nasser je oseba, ki je v preteklosti dokazala, da je sposobna zaščititi ne le interese svojega, temveč tudi drugih klubov, kar je predpogoj za položaj predsednika Združenja evropskih klubov," je imenovanje 47-letnega Katarca na čelo ECA pozdravil predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin.

Agnelli je do nedelje vodil Evropsko združenje klubov (ECA) in bil tudi član izvršnega odbora Uefe, a nato nenadno zapustil obe funkciji in prestopil med takoimenovane superligaše, ki so jo v nedeljo ustanovili Juventus, Milan in Inter Milano iz Italije, Real Madrid, Barcelona in Atletico Madrid iz Španije ter Manchester United, Liverpool, Manchester City, Chelsea, Tottenham in Arsenal iz Anglije.

Že v torek zvečer je superligo zapustila šesterica angleških klubov, dan kasneje so po tej poti stopili še milanski Inter, Juventus in Atletico iz Madrida.

aleksander čeferin Upor zatrt Šport Čeferin pokazal svojo moč: "Dajte mi 24 ur ..."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.