Šport > Nogomet
5412 ogledov

Neymar odšepal po bizarni potezi navijača

neymar Print Screen
Nepremišljeno dejanje evforičnih navijačev bi lahko imelo katastrofalne posledice za Brazilca.

Brazilski superzvezdnik Neymar je na zelenici vajen drsečih startov konkurentov, tokrat pa ga je izven terena povsem nepričakovano "pokosil" eden izmed njegovih navijačev.

Brazilska reprezentanca je v petek z avtobusom pripotovala v svojo bazo v Porto Alegreju, kjer jo je pričakala gruča nogometnih navdušencev. Evforično vzdušje je pripeljalo do incidenta, v katerem jo je skupil napadalec PSG-ja.

Dva navijača sta se uspela izogniti pripadnikom varnostne službe in istočasno pritekla do Neymarja, pri tem pa je eden od njiju padel in zvezdnika neugodno zadel v spodnji del noge.

Po posredovanju varnostnikov je Brazilec šepajoč zapustil prizorišče, s tem pa se je pod vprašajem znašel njegov nastop na kvalifikacijski tekmi za SP z Ekvadorjem.

Na srečo mu udarec ni pustil hujših posledic, tako da je v noči na soboto lahko zaigral na srečanju, ki so ga Brazilci dobili z 2:0 (0:0).

Najdražji nogometaš vseh časov je bil s sodnikovem podaljšku natančen z bele točke in s tem pripomogel k peti zmagi Brazilije, s katero so se utrdili na vrhu razpredelnice.

Komentarjev 1
  • Brittney_Larsen 16:12 05.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice