Šport > Nogomet
1599 ogledov

Navijači Juventusa protestirajo

cristiano ronaldo Epa
Nasprotujejo politiki kluba.

Prestop Cristiana Ronalda, ki se je pred tremi meseci iz Real Madrida preselil v Juventus, je močno razbrukal dogajanje v italijanskem nogometu.

Napadalec je vseskozi pod drobnogledom medijev, v zadnjem času pa časopisne stolpce polni predvsem po zaslugi obtožb, da naj bi pred devetimi leti v Las Vegaus posilil nekdanjo manekenko Kathryn Mayorgo.

cristiano ronaldo Imajo dokaze DNK Šport Porota lahko odloči: od 10 let do dosmrtne ječe za Ronalda

Ronaldo, ki obtožbe odločno zavrača, kljub pretresom v zasebnem življenju z mislimi ostaja pri nogometu. "Cristino je zelo miren in dobro dela. V našo ekipo je vnesel še večji občutek odgovornosti. On ni samo odličen strelec, temveč tudi odličen podajalec," je pred tekmo devetega kroga v Serie A povedal trener Juventusa Massimiliano Allegri.

Ronaldo se na prvih treh ligaških tekmah ni vpisal med strelce, čeprav je sprožil več strelov kot katerikoli drug nogometaš v Evropi (61). Po nekoliko slabšem uvodu je vendarle ujel ritem in s štirimi ligaškimi zadetki pripomogel k popolnemu izkupičku njegovega moštva, ki kraljuje na vrhu lestvice.

Ronaldo Razkritje Šport Tako se je sporni dokument znašel v javnosti

Juventus s pridom izkorišča tudi Ronaldovo pribljubljenost med navijači, saj so z njegovim prihodom močno narasle cene vstopnic.

Karte za ogled uvodne tekme sezone proti Chievu so bile v povprečju dražje za 50 odstotkov. Temu zgledu nameravata slediti tudi Udinese in Empoli, ki bosta ob obisku Juventusa navijačem zaračunala ob 60 do 75 evrov, kar je precej več kot običajno.

Stara dama je prav tako poskrbela za 30-odstotno zvišanje cen sezonskih vstopnic, kar je sprožilo proteste med najbolj gorečimi navijači Juventusa.

Ti nasprotujejo pohlepni politiki kluba, ki z višanjem cen onemogoča ogled tekem manj premožnim navijačem.

Komentarjev 1
  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 18:29 20.oktober 2018.

    Kje je bila do zdaj,z pol miljona da ga je u rito fasala je bila zadovoljna.Zmanjka denarja,in hopla gremo po novega.Da se razumemo,Ronaldota vidit ne morem,ampak to je idijotizem.

Sorodne novice