Šport > Nogomet
14683 ogledov

Navijači ob slovesu izžvižgali Ibro, njegov odziv močno odmeva

Zlatan Ibrahimović Print Screen
Navijači Hellas Verone so izkazali nespoštovanje Zlatanu Ibrahimoviću. Ta jim ni ostal dolžan.

Legendarni švedski napadalec Zlatan Ibrahimović (41) je sinoči presenetil svetovno nogometno javnost, ko je po po tekmi zadnjega kroga italijanske Serie A med Milanom in Verono oznanil svojo upokojitev.

Namigovanja o tem so se sicer pojavila že konec aprila, ko si je 41-letni veteran po nedavni operaciji kolena poškodoval še mečno mišico. S tem se ni predčasno končala zgolj njegova sezona, temveč, kot se je naposled izkazalo, tudi kariera, v kateri je navduševal kot član najznamenitejših nogometnih kolektivov tako na stari celini kot onkraj Atlantika.

Ibrahimović je po sinočnji tekmi v Milanu, kjer so domači slavili s 3:1, nagovoril približno 70.000 navijačev in jih seznanil s svojo odločitvijo. Nagovor je bil na trenutke precej čustven, zvezdnik pa je medtem potočil tudi nekaj solz.

Zlatan Ibrahimović Zlatan Šport Ibrahimovič tako čustven še ni bil, solz ni mogel skriti Samir Handanović Slovo legende Šport Orosilo se vam bo oko: čustveno slovo Handanovića

Je pa velikan nogometne igre poskrbel tudi za komičen trenutek poslovilne ceremonije z briljantnim in zanj tako zelo tipičnim odgovorom na nespoštljivo vedenje gostujočih navijačev. Ti so ga namreč med zahvalnim govorom prekinjali z glasnimi žvižgi, Ibra pa jim je v odgovor zabrusil: "Kar žvižgajte. To, da me vidite, je vaš vrhunec leta."

Z izjavo je podžgal domače privržence, ki so ga nagradili z bučnim aplavzom.

Ibrahimović | Avtor: Epa Epa
Ibrahimović | Avtor: Epa Epa
Ibrahimović | Avtor: Epa Epa

Luciano Spalletti Konec ere Šport Postal prvak in trener sezone v Serie A, zdaj odhaja

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
Sorodne novice