Šport > Nogomet
9652 ogledov

Navijači z baklo zadeli otroka

Green Dragons
Disciplinski sodnik NZS bo imel polne roke dela.

Nogometni derbi Prve lige Telekom Slovenije med Mariborom in Olimpijo se je v Ljudskem vrtu končal z zmago gostov z 2:1. Znova pa so bili tudi zaradi neprimernega obnašanja v ospredju navijači obeh ekip, ki so sicer poskrbeli za glasno vzdušje na povsem polnih tribunah mariborskega stadiona.

Navijači gostov iz Ljubljane so med drugim na tribuno med ljudi vrgli baklo in zadeli otroka, kar je razjezilo domače privržence.

Milan Mandarić Nezaslišano Šport Predsednik Olimpije tarča napada v Ljudskem vrtu

Ti pa so se znašali nad predsednikom Olimpije Milanom Mandaričem. "Kljub prizadevanju obeh klubov k športnemu navijanju ne moremo mimo dogodka, ki se je zgodil na VIP tribuni Ljudskega vrta. Predsednik NK Olimpija Ljubljana Milan Mandarić je bil s strani domačih navijačev, ki sedijo pod omenjeno tribuno, napaden in večkrat zalit s pivom," so pri ljubljanskem kolektivu zapisali na družbenem omrežju Twitter.

To je obsodil tudi trener gostov Zoran Barišić: "Ne sme se dogajati, da našega predsednika napadajo, pljuvajo in ciljajo s pivom. To bi moral biti nogomet, v katerem vlada spoštovanje. Vsi bi ga morali pokazati. Nogomet s tem izgublja, tega ne bi smelo biti. Nikoli, nikdar."

Nora tekma Šport Fantastičen evrogol odločil škandalozni derbi v Mariboru

Prav tako pa je obsodil tudi dejanje ljubljanskih navijačev. "Katastrofa. Da navijači vržejo baklo na človeka, se v nogometu ne bi smelo dogajati."

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije bo tako imel spet polne roke dela, nenazadnje tudi zaradi tega, ker so domači navijači ob koncu tekme glavnega sodnika Mateja Juga, ta med drugim v 80. minuti ni dosodil domnevne enajstmetrovke za izbrance Darka Milaniča, ciljali z različnimi predmeti.

Komentarjev 9
  • Mali Miha 16:30 28.oktober 2018.

    Kdo je sploh tako neodgovoren da vzame na tekmo s seboj otroka. Dokler se navijači ne civilizirajo, je potrebno takšne in podobne dogotke ignorirati. ;)

  • Vesna Dolšak 15:30 28.oktober 2018.

    To niso nobeni navijači, ampak kup neotesanih bedakov, ki imajo težke probleme s svojo identiteto, zato se tudi tako obnašajo.

  • maresem 10:38 28.oktober 2018.

    navijači... skupina neotesanih idiotov.

Sorodne novice