Šport > Nogomet
8 ogledov

''Neetično je govoriti o Kakáju''

kaka real madrid EPA
Bruce Arena, trener Los Angeles Galaxy, ne želi razpravljati o morebitnem prihodu Kakája, ki bi v moštvu iz mesta angelov lahko zamenjal Davida Beckhama. Brazilec je sicer priznal, da je pripravljen zapustiti Madrid.

bruce arena los angeles galaxy | Avtor: EPA EPA
Brazilski reprezentant Kaká si še vedno ni uspel zagotoviti stalnega mesta v začetni enajsterici Joséja Mourinha, zato je pred dnevi priznal, da je pripravljen na pogajanja o odhodu iz Madrida. Brazilca bi lahko odneslo čez lužo, kjer bi se pridružil Los Angeles Galaxy, ki jih je po finalni tekmi pokala ameriške lige zapustil prvi zvezdnik David Beckham.

Trener Bruce Arena pa o tem vsaj za zdaj noče govoriti. ''Predsednik kluba Tim Leiweke in lastnik Phil Anschutz bosta povedala, koga si lahko privoščimo. Vsaka priložnost, ki se nam ponudi, moram biti ocenjena. V zadnjih štiri letih smo se pogovarjali o številnih igralcih in finačnih posledicah, ki bi jih na klub imel njihov prihod. To storimo v primeru vsakega nogometaša. Ne razpravljamo o prestopih igralcev, ki so člani drugih ekip. To je etično sporno. V tem trenutku ne bom javno podal mnenja o nobenem nogometašu, razen če gre za prostega igralca,'' je povedal Arena.

Kaká: Pripravljen na pogovor

David Beckham je po odhodu iz Los Angeles Galaxy namignil, da bi ga lahko zamenjal Kaká. Oglasil se je tudi Brazilec, ki je pripravljen na pogajanja. ''Še naprej delam za to, da bi ostal v Madridu. Potem bomo videli, kakšne so želje kluba. Nahajamo se v neprijetni situaciji. Ne vem, kaj se bo zgodilo, čeprav mi pogodba poteče leta 2015. Klub me je poleti poklical na pogovor, vendar nismo našli rešitve. Pripravljen sem na nov pogovor, če se bodo tako odločili,'' je povedal Kaká. Nekdanji zvezdnik Milana o selitvi čez lužu naj ne bi vedel ničesar. ''Nič nisem slišal,'' je povedal Brazilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.