Šport > Nogomet
517 ogledov

Nekdanji ruski selektor: "Odhajam, če me lastnik oralno zadovolji"

Leonid Slucki
Znanemu ruskemu nogometnemu trenerju Leonidu Sluckemu angleščina očitno najbolj ne leži, saj je s svojo najnovejšo izjavo do solza nasmejal nogometno javnost. Posnetek je v kratkem času postal pravi spletni hit.

Ruski trener Leonid Slucki je na Nizozemskem postal prava senzacija, saj je opravil enega izmed najbolj smešnih intervjujev zadnjih časov, ki je v trenutku postal spletni hit.

Leonid Slucki Rusija Šport Euro odnesel prvega selektorja

Nekdanjemu ruskemu selektorju, ki trenutno vodi nizozemski Vitesse, angleščina najbolj ne leži, kar je bilo očitno tekom intervjuja po tekmi s PSV-om. Novinar ga je namreč vprašal, ali je kaj resnice v govoricah, da odhaja iz kluba in prevzema portugalski Sporting iz Lizbone, na kar mu je Slutski ponudil neverjeten odgovor:

"Odhajam le, če me lastnik ali športni direktor oralno zadovoljita," je odgovoril Slucki, novinar pa je poponoma šokiran moral ponoviti vprašanje, da mu je končno uspelo ugotoviti, da je Slucki pomešal besedi sack in suck.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice