Šport > Nogomet
1663 ogledov

Neverjetno, katerega zvezdnika Juventus sploh ni prijavil za Ligo prvakov!

mario mandžukić Epa
V torek dopoldne so se po italijanskih medijih pojavile govorice, zdaj pa je tudi uradno...

Sum, ki je zaokrožil po italijanskih medijih, je dobil tudi uradno potrditev. Hrvaški napadalec Mario Mandžukić v letošnji sezoni ne bo videl Lige prvakov, ker ga novi trener Stare dame Maurizio Sarri za to tekmovanje sploh ni prijavil.

mario mandžukić | Avtor: Epa Epa

Znano je namreč, katerih 22 nogometašev bo v prihajajoči sezoni Lige prvakov zastopalo Juventus, med njimi pa se ni znašel izjemni 34-letni napadalec. Mandžukića se je sicer celotno sezono povezovalo z odhodom iz Torina, a se je ta na koncu odločil, da ostane ter se izbori za minutažo, do katere pa bo očitno zelo težko prišel.

Brez njih bo vsekakor ostal na evropski sceni, kjer sploh ne bo imel pravice nastopa, medtem ko je vprašanje, koliko priložnosti bo dobil v Serie A, glede na to da nekdanji hrvaški reprezentant ni v ožjih Sarrijevih načrtih.

Maurizio Sarri | Avtor: Profimedia Profimedia

Do sedaj Mandžukić pod "strastnim kadilcem", ki je lani pogorel v Angliji, ni dobil niti minute. Na začetku italijanskega prvenstva je sicer Juventus v prvih dveh kolih premagal Parmo (1:0) ter Napoli (4:3). V Sarrijevih načrtih pa so trenutno pred Mandžukićem Gonzalo Higuain, Paulo Dybala, Cristiano Ronaldo ter celo mladi Severni Korejec Han Kwang Song.

Kalidou Koulibaly Neverjeten avtogol Šport Grozen debi De Ligta, Juventus zapravil vodstvo 3:0, rešil ga je avtogol Maurizio Sarri Neverjetna številka! Šport Razkrito, koliko cigaret na dan pokadi kontroverzni trener

Mandžukić je lani v dresu Juventusa zbral 33 nastopov ter dosegel 10 zadetkov in 7 asistenc. Bil je eden izmed ključnih členov pri novi osvojitvi Scudetta, toda Sarriju je očitno vseeno za stare zasluge.

Izmed bolj znanih imen se na Juventusovem seznamu ni znašel niti izjemni nemški reprezentant Emre Can.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice