Šport > Nogomet
5096 ogledov

Razkrito, koliko cigaret na dan pokadi kontroverzni trener

Maurizio Sarri Reševalni pas/Twitter
Italijanski nogometni strokovnjak Maurizio Sarri je po zgolj enem letu za krmilom Chelseaja zapustil Modre ter podpisal za Juventus.

Maurizio Sarri je končal s svojo enoletno epizodo na Otoku ter se vrnil na Apeninski polotok, kjer je bil v času svojega vodenja Napolija pogosto tarča številnih kritik zaradi pretiranega konzumiranja cigaret. Kamere so ga namreč pogosto ujele, kako tekom tekme prižiga eno za drugo...

Juventus Veliko ime Šport Italijanski velikan Juventus imenoval novega trenerja

Sarri ima celo tako velike težave s svojo odvisnostjo, da ne more zdržati niti dveh ur, koliko traja nogometna tekma. V Chelseaju so mu hoteli na stadionu celo izgraditi prostor za kajenje, a se njihov načrt ni mogel relizirati, ker je v Angliji kajenje na stadionih strogo prepovedano. Sarri se je tako tekom celotne sezone moral zateči k žvečenju tobaka.

Maurizio Sarri | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Tuji mediji so se dokopali do podatka, da naj bi italijanski nogometni strokovnjak, ki Chelsea zapušča z osvojeno Evropsko ligo ter tretjim mestom v Premierligi, dnevno pokadil kar 80 cigaret, oziroma štiri škatlice.

Za strastnega ljubitelja kajenja je veljal tudi legendarni Robert Prosinečki, ki pa v primerjavi s Sarrijem velja za pravega amaterja, saj je priljubljeni "Žuti" pokadil "le" dve škatlici rdečih Marlboro na dan.

Komentarjev 2
  • Laznivi 22:18 16.junij 2019.

    Ni to neka stevilka 80. Bi v sloveniji veliko ljudi to pokadilo ,samo standard balkana tega ne omogoca ,ker v trafiki ne dajo na posojilo.

Sorodne novice