Šport > Nogomet
27 ogledov

Neymar in Alba na operacijo mandljev

neymar jordi alba EPA
Brazilski reprezentant Neymar in njegov španski kolega Jordi Alba si bosta vsak na svojem kontinentu odstranila mandlje.

Nogometaša Barcelone, brazilski novinec Neymar in španski reprezentant Jordi Alba, odhajata na operacijo mandljev, za katero sta se odločila po finalni tekmi pokala konfederacij. Brazilskemu napadalcu bodo mandeljne odstranili v Riu de Janeiru, kjer bo pod nadzorom Barcelonine zdravniške službe, Albi pa v Terrasi, mestecu blizu Barcelone.

"Pogosto imam težave z grlom, zato smo se odločili za operacijo," je pred odhodom v bolnišnico dejal Neymar, ki bo moral tako kot Alba počivati deset dni.

Neymar ''sanja'' o Rooneyju

Še vedno ni povsem jasno, kjer bo kariero nadaljeval Wayne Rooney. Nekateri mediji Angleža povezujejo z odmevno selitvijo na Camp Nou, kar bi razveselilo Brazilca Neymarja, ki je oboževalec napadalca Manchester Uniteda.

''Nekajkrat sva se videla in izgledal je prijazen fant. Rooney je eden izmed mojih najljubših igralcev. Eden najbolj nadarjenih in tehnično podkovanih,'' je povedal Neymar.

Rooney naj bi bil naveličan igranja za Manchester United, kar naj bi povedal tudi trenerju Davidu Moyesu. Neuradno se govori, da morajo rdeči vragi, če želijo Rooneyja zadržati na Old Traffordu, napadalcu le zvišati plačo. Neymar, ki bo v prihajajoči sezoni igral za Barcelono, ima boljšo rešitev: ''Mi smo popoln klub zanj. Rooney bi brez dvoma izboljšal katerikoli klub v Evropi. Če bi igral ob njem, bi se mi izpolnile sanje,'' je povedal Brazilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.