Šport > Nogomet
0 ogledov

''Nisem aroganten in neprijazen''

cristiano ronaldo Reuters
Portugalec Cristiano Ronaldo je še enkrat zanikal obtožbe, da je neprijazen in aroganten. Nogometaš Real Madrida je poudaril, da je nogometu posvetil svoje življenje, njegovi negativni javni podobi pa je botrovala prav pretirana profesionalnost.

Cristiano Ronaldo se dnevno srečuje z obtožbami, ki nogometnega velemojstra povezujejo z arogantnim vedenjem. ''Sem zelo resen in na igrišču mi ni do smeha. To mi je škodovalo, saj ljudje mislijo, da sem aroganten in neprijazen,'' je v intervjuju za portugalsko nogometno zvezo povedal Ronaldo.

Portugalec obžaluje, da je javnost dobila takšen vtis in dodaja, da vsi, ki ga poznajo, menijo drugače. ''Mislim, da ljudi ne moreš soditi po tem, kar o njih vidiš in slišiš. To lahko storiš šele po pogovoru z njimi. Ampak to je normalno, takšno je pač življenje. Če nekoga ne poznamo, ga radi kritiziramo. To se dogaja meni in sam večkrat počnem enako,'' je priznal 27-letnik.

Med intervjujem so Ronalda povprašali o številnih temah, med drugim je novinarje zanimalo, katera je njegova najljubša glasba, vendar Portugalec ni mogel izbrati. Ronaldo je povedal, da vse, kar ima, dolguje nogometu. ''To je razlog, da vedno daš vse od sebe, ker drugače ne bi bilo prav,'' je zaključil.

Proti Manchestru ne bo proslavljal

Žreb parov osmine finala Lige prvakov, ki je v četrtek potekal v Nyonu, je za nasprotnika Real Madrida določil Manchester United, nekdanji klub Cristiana Ronalda. ''Če bom zadel proti Manchester Unitedu, gola ne bom proslavljal,'' je obljubil Portugalec, ki je z rdečimi vragi osvojil tudi Ligo prvakov, preden se je za 94 milijonov evrov odškodnine preselil na Santiago Bernabéu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.