Šport > Nogomet
3417 ogledov

"Nisem jezen nate, ampak na Uefo"

Ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo in Luka Modrić opravila pogovor.

Po pisanju španskih medijev je Cristiano Ronaldo poklical Luko Modrića in mu čestital za nagrado. Dejal mu je, da osebno nima nič proti njemu, ampak je jezen le na tiste iz Uefe, ki mu niso podelili nagrade.

Iz tabora portugalskega zvezdnika, ki si je še v minuli sezoni pri madridskem Realu delil garderobo z Modrićem, so v zadnjih dneh na plan prihajale izjave, da si hrvaški vezist ni zaslužil nagrade Uefe za najboljšega igralca leta. Ronaldo se je sicer odločil, da se ne bo udeležil slovesnosti v Monte Carlu, ko je izvedel, da prestižni naslov ne bo šel v njegove roke. 

Ronaldo Nezadovoljstvo Šport Ronaldova sestra udarila po Luki Modriću

V javnosti se Ronaldo še ni odločil spregovoriti o tej temi, po zapisih v španskih medijih pa se je Portugalec le odločil, da čestita Modriću za nagrado. Pojasnil mu je, da je jezen le na ljudi v Uefi. 

Novi član Juventusa je sicer pod pričakovanji začel novo sezono, v dresu stare dame v treh krogih Serie A še ni zadel mreže tekmecev, kar je verjetno eden od razlogov za njegovo slabo voljo. Ta bi se lahko povečala tudi po izboru najboljšega nogometaša, ki ga pripravlja Fifa. Tu se za nagrado potegujeta še Egipčan Mohamed Salah in Modrić. Odločitev o zmagovalcu bo znana 24. septembra.

cristiano ronaldo "Preprosto smešno!" Šport Ronaldov tabor užaljen, Portugalec ostal doma
Komentarjev 3
  • Tadej 09:16 04.september 2018.

    Zdaj pa je ful drugace hahaha

  • perhan63 08:48 04.september 2018.

    jokica posrana

Sorodne novice