Šport > Nogomet
481 ogledov

Nogometaš nemškega velikana aretiran zaradi posilstva najstnice

Atakan Karazor Profimedia
Škandal je pretresel Bundesligo, potem ko je bil na Ibizi aretiran nogometaš Stuttgarta zaradi domnevnega posilstva najstnice.

Medtem ko nemška reprezentanca nastopa v Ligi narodov, je nemško Bundesligo pretresel grozljivi škandal, v katerega je vpleten nemški nogometaš turških korenin Atakan Karazor.

25-letni defenzivni vezist petkratnega nemškega državnega prvaka Stuttgarta je bil namreč aretiran na dopustu na Ibizi, potem ko je bil obtožen posilstva španske najstnice.

Nogometaš je bil skupaj s še enim rojakom aretiran, potem ko ju je 18-letna domačinka obtožila policiji, da sta jo spolno zlorabila v vili v bližini letališča na Ibizi.

Atakan Karazor | Avtor: Profimedia Profimedia

Do posilstva naj bi prišlo v sredo zjutraj, medtem ko sta bila Karazor in njegov rojak aretirana v četrtek in bosta pridržana v priporu, dokler se situacija ne razjasni, poročajo španski mediji. Oba naj bi se že pojavila pred sodnikom in sta podala svoje izjave policiji.

Neimenovano dekle naj bi pristalo v bolnišnici Can Misses na preiskavah, kjer naj bi se po običajnem postopku v primeru posilstva pregledalo njeno telo in odkrilo utrpele poškodbe ter se opravila preiskava glede morebitnih spolno prenosljivih bolezni.

Po medijih se je sprva pojavila zgolj informacija, da je eden izmed vpletenih nogometaš iz Bundeslige, medtem ko je bila njegova identiteta še neznana. Kasneje pa se oglasil petkratni nemški prvak ter potrdil, da gre za njihovega nogometaša Karazorja.

Iz kluba so sporočili, da so v stalnem kontaktu z nogometaševimi odvetniki ter da se je Karazor izrekel za nedolžnega.

Karazor je sicer član VFB Stuttgarta od leta 2019, ko je prestopil iz Holstein Kiela za odškodnino okoli milijona evrov. V zadnjih letih je postal zelo pomemben član "Švabov", ki so ga maja nagradili s pogodbo do leta 2026. Za Stuttgart je sicer zbral 69 nastopov in dva zadetka.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice