Šport > Nogomet
3086 ogledov

Nogometna legenda udarila po tragično preminulem Reyesu

Santiago Canizares Epa
Legendarni španski nogometni vratar se je znašel pod plazom kritik zaradi nespretnega komentarja o tragično preminulem nekdanjem soigralcu.

Nekdanji španski reprezentanči vratar Santiago Canizares je dregnil v osje gnezdo s svojim komentarjem tragedije, v kateri je preminil Jose Antonio Reyes.

Jose Antonio Reyes Na praznik nogometa Šport Umrl španski nogometni zvezdnik, star komaj 35 let!

Nekdanji napadalec Seville, Arsenala, Real Madrida, Atletico Madrida in še mnogih drugih manj znanih klubov je nastradal v prometni nesreči v bližini svojega rojstnega kraja Utrere, Canizares pa je v svojem komentarju opozoril na okoliščine nesreče.

Jose Antonio Reyes | Avtor: Epa Epa

"Bile so še druge žrtve nesreče, ne zgolj voznik, ki je vozil kar 200 km/h! Reyes si ne zasluži, da se ga smatra za heroja! Sam bom molil za njegovo dušo," je po tragični nesreči sporočil Canizares.

Jose Antonio Reyes Podrobnosti Šport Zvezdnik Arsenala, Reala, Atletica in Seville v smrt pri 200 km/h

Španske oblasti so potrdile, da je v času nesreče Reyes vozil s hitrostjo kar 193 km/h, med žrtvami nesreče pa sta bila še dva potnika.

Jose Antonio Reyes | Avtor: Profimedia Profimedia

Canizares, ki je z Reyesom delil slačilnico španske reprezentance med leti 2003 in 2006, se je zaradi svojega komentarja znašel na strašnem udaru uporabnikov socialnih omrežij.

V senci Šport Druge violine nogometnih vrat Santiago Canizares Tragedija Šport Umrl petletni sin legendarnega vratarja

 

Komentarjev 1
  • Avatar Termiolla
    Termiolla 01:22 06.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com