Šport > Nogomet
19008 ogledov

Umrl petletni sin legendarnega vratarja

Santiago Canizares Epa
Družino legendarnega španskega vratarja je pretresla velika tragedija.

Upokojeni španski čuvaj mreže, 48-letni Santiago Canizares, je sporočil tragično novico o smrti petletnega sina. Malček se je zadnje leto svojega (pre)kratkega življenja bojeval z rakom. 

"Umrl je moj sin Santi. Mislim, da vam moram v zahvalo za vso podporo in naklonjenost, ki ste nam jo izkazali, jaz sporočiti to novico. Odšel je v miru," je sporočil nekdanji dolgoletni vratar madridskega Reala in Valencie.

Upokojeni vratar, ki se je po koncu kariere posvetil komentatorskemu delu, je lani svetovni javnosti razkril, da je njegov sin hudo bolan. Podpora družini je deževala z vseh strani, a najhujšega nihče ni mogel preprečiti.

Santi je bil eden od trojčkov, ki so se leta 2013 rodili Canizaresu in njegovi ženi Mayte Garcia. Par je imel vključno s Santijem štiri otroke. "Moja ljubezen, moje življenje, moj angel. Hvala za vse, kar si me naučil, in za mir, s katerim me zapuščaš. Dihala in živela bom zate, vedno s tabo. Rada te imam," se je od sina poslovila nogometaševa žena.

Canizares je nekdanji soigralec Zlatka Zahovića, s katerim sta si delila garderobo v Valencii.

Družini so ob tragediji sožalje izrekli številni veljaki iz nogometnega sveta, med njimi tudi zvezdnik Real Madrida Sergio Ramos in aktualni predsednik La Lige Javier Tebas.

Komentarjev 2
  • k0libri 17:06 24.marec 2018.

    Prevod: Mislim, da vam moram v zahvalo za vso podporo in naklonjenost, ki ste nam jo izkazali, jaz sporočiti to novico. Odšel je v miru,"

  • k0libri 17:05 24.marec 2018.

    Google pravajalnik novinarskim pisunom očitno fajn deluje. Lahko vas je SRAM, da ste objavili skropucalo od prevoda.

Sorodne novice