Šport > Nogomet
26 ogledov

Nov prepir med Rafo in Cristianom

Rafael Benitez in Cristiano Ronaldo, trening Real Madrid EPA
Trener madridskega Reala je dejal Cristiani Ronaldu naj odide na biometrijski pregled, da bi izboljšal izvjanje prostih strelov. Portugalca je predlog ujezil.

Cristiano Ronaldo in njegov trener Rafael Benitez nikakor ne moreta vzpostaviti dobrega medsebojnega odnosa, o novem sporu je zdaj poročal španski El Chiringuito. Prvi mož na klopi kraljevega kluba je Portugalcu dejal naj odide na biometrijski pregled (biometrija je proces zbiranja, proučevanja in shranjevanja podatkov o posameznikovih fizičnih lastnostih, op. p.) z namenom, da popravi izvajanje prostih strelov. Zvezdnik Benitezovih besed ni sprejel na dober način.

V tej sezoni je Ronaldo v Ligi prvakov zadel s prostega strela proti Malmöju, prejšnjih devet poizkusov je Portugalec zgrešil. To je le en v nizu sporov na relaciji Benitez-Ronaldo. Pred nekaj tedni so španski mediji celo poročali, da je Portugalec stopil do predsednika Florentina Pereza ter mu dejal, da Real z Benitezom na čelu ne bo osvojil nobene lovorike. Sledil je ultimat, da se mora odločiti, ali bo ostal eden ali drugi.

Pri Realu, ki se v prvenstvu nahaja na tretjem mestu, ima pet točk manj kot Barcelona in Atletico, je sicer že čutiti pritisk, zato naj bi bili takšni spori bolj pogosti. Stanje v klubu je še slabše zaradi administrativne napake, ki je beli balet stala nastopa v kraljevem pokalu. Proti Cadizu je namreč zaigral Denis Čerišev, ki pa ni imel pravice nastopa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.