Šport > Nogomet
862 ogledov

Nov udarec za Slovenijo

Benjamin Verbič Reševalni pas/Twitter
Slovenska nogometna reprezentanca se je v Oslo odpravila sila oslabljena.

Izbrana vrsta Slovenije bo v soboto v Oslu odigrala tretje srečanje v ligi narodov. Selektor Tomaž Kavčič je na obračun z Norvežani odpeljal kadrovsko osiromašeno ekipo, tik pred odhodom v Skandinavijo je prejel še eno slabo novico.

Andre Silva Liga narodov Šport Derbi Portugalcem, "bratski" obračun Srbiji

Benjamin Verbič je na zbor reprezentance prišel s poškodovano stegensko mišico, zaradi katere je izpustil zadnji dve tekmi kijevskega Dinama. Stanje se med bivanjem v domovini ni izboljšalo, zato nogometaš iz Vojnika s soigralci ni odpotoval proti Oslu, ampak se bo predčasno vrnil v klub.

"V tem ciklusu zaradi poškodbe reprezentanci žal ne bom mogel pomagati na zelenici, a bom zato še toliko bolj navijal na tribuni. Srečno, fantje! Srečno, Slovenija!" je na Twitterju zapisal Verbič.

Potem, ko na zboru brez zadostnega pojasnila ponovno ni Jana Oblaka, tokrat dresa Slovenije ne bodo oblekli niti Jasmin Kurtić (zlom roke), Tim Matavž (zlom noge) in Kevin Kampl (bolezen).

slovenska nogometna reprezentanca Reprezentanca Šport "Iličić je pokazal svoj karakter"

Srečanje med Norveško in Slovenijo na stadionu Ullevål v Oslu se bo začelo ob 18. uri. Slovenija po dveh kolih na računu nima niti ene točke, Skandinavci so zbrali tri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice