Šport > Nogomet
17 ogledov

Nove težave v reprezentanci

slovenija litva Anže Petkovšek
Robert Berić je na zadnji tekmi odšepal z igrišča in bo po nekaterih navedbah odsoten od tri do štiri tedna.

Napadalec Robert Berić je na sinočnji tekmi v Evropski ligi prinesel zmago St. Etiennu, a le nekaj minut po doseženem odločilnem golu odšel z zelenice zaradi težav s stegensko mišico.

Konec tedna tako ne bo zaigral v francoskem prvenstvu, znova pa je zelo vprašljiv tudi njegov nastop v dresu slovenske izbrane vrste proti Malti. Zaradi poškodbe je Krčan sicer moral izpustiti tudi zadnji kvalifikacijski tekmi proti Slovaški in Angliji.

Selektor Srečko Katanec je tako v dveh dneh prejel dve neprijetni novici. V sredo se je namreč na tekmi lige prvakov poškodoval tudi Kevin Kampl, ta je prav tako zabil odločilni zadetek, zaradi poškodbe za reprezentanco pa ne bo zaigral še Bojan Jokić.

"Tisti, ki je na spisku, tudi če je poškodovan, mora priti v reprezentanco, da ga pregleda še naš zdravnik," je ob poškodbi Kampla sicer dejal Katanec, ki bo tako na zboru izbrane vrste verjetno pričakoval tudi člana francoskega St. Etienna.

Koga bo namesto Berića, ki naj bi po nekaterih navedbah počival tudi do štiri tedne, in Kampla poklical selektor, še ni znano. Za tekmo z Malto sta prašljiva tudi Boštjan Cesar in Rene Krhin, zaradi kazni pa ne bo igral niti Aljaž Struna.

Slovensko reprezentanco po tekmi z Malto čaka še prijateljska tekma s Poljsko. Ta bo 14. novembra.

Komentarjev 3
  • wester62 14:11 04.november 2016.

    to se tudi meni zdi bedasto, da poškodovan pride na zbor in da še naš zdravnik ga pregleda.očitno ni več zaupanja ,pa čeprav na tisoče jih vidi na tv-ju da so se poškodovali.so kot delodajalci ,ki dajo mizerno plačo in ...prikaži več bi za to plačo radi videli ,da delavec dela brez ene roke in ene noge pa da ima še povrhu oči zavezane.samo da oni dobijo svoje tisočake.

  • mihatirs 13:52 04.november 2016.

    to morš bit pa debil...če si poškodovan si poškodovan in ne hodiš na zbor...mislm a si retardiran Katanec al kaj je s tabo???

  • marialorca 11:06 04.november 2016.

    "Tisti, ki je na spisku, tudi če je poškodovan, mora priti v reprezentanco, da ga pregleda še naš zdravnik,"Če sem gledal pravi prenos, sta OBA "krumpala" z igrišča (v navednicah je dvom o poškodovanju) .... Zdaj me zanima, ...prikaži več će sta šepala, ker nočeta igrati proti Malti, ali zato, ker ju je bolela mišica .... 500 km v eno smer, da bo zdravnik rekel "ne moreta" ... Se spomnim dveh fantov, ki sta z Japonske letela v Evropo, da sta samo sedela na klopi .... "kapo dol"....