Šport > Nogomet
3323 ogledov

Obupali nad Kekom? Dinamo tokrat nudi še dosti več...

Vahid Halilhodžić EPA
Dinamo Zagreb je pripravljen legendarnemu trenerju izenačiti plačo, ki jo dobiva za vodenje Maroka.

"Imam pogodbo z Marokom, toda pogodbe se vedno lahko prekinejo," je Vahid Halilhodžić skrivnostno odgovoril na vprašanje, ali je kaj resnice v govoricah o njegovi vrnitvi na klop Dinama iz Zagreba.

Legendarni bosanski nogometaš ter trener, ki je Zagrebčane že vodil v sezoni 2010/11 ter je klub zapustil zaradi spora z Zdravkom Mamićem, naj bi bil tako glavna tarča Dinama, potem ko so padla v vodo pogajanja s slovenskim selektorjem Matjažem Kekom.

MATJAŽ KEK Zagreb v šoku Šport Hrvatom ne gre v račun: "Tudi Slovenci ga ne razumejo"

Halilhodžić ima sicer podpisano pogodbo z Marokom, ki ga plačuje kar milijon evrov na leto, takšno plačo pa naj bi imel tudi tekom svoje prve avanture na klopi Modrih. Klub iz Maksimirja naj bi bil ponovno pripravljen izenačiti to vsoto.

Halilhodžić naj bi bil tako zaenkrat prvi favorit za klop Zagrebčanov, Dinamo pa bo za priljubljenega "Vaho" moral ponuditi še dosti več, kot pa je ponudil Keku.

Zdravko Mamić Dinamo Šport Mamić o Keku: On je prvi...

Velika želja Dinama naj bi bil tudi Niko Kovač, ki pa je imel tekom vodenja Bayern Münchna plačo kar šest milijonov evrov, tega pa si Dinamo preprosto ne bi mogel privoščiti. Poleg tega naj bi bil zelo blizu klopi Monaca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.