Šport > Nogomet
869 ogledov

Olimpija predstavila novo okrepitev

Domžale, Olimpija
Pokalni prvaki so okrepili obrambno vrsto.

Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija iz Ljubljane je v svoje vrste zvabil dosedanjega branilca Maribora Denisa Šmeja, so sporočili iz kluba. Petindvajsetletni srednji branilec je z Ljubljančani podpisal triletno pogodbo.

Šme je v karieri igral za štiri domače klube (Rudar, Koper, Aluminij, Maribor) in ima za seboj 98 tekem v slovenskem državnem prvenstvu.

Milan Mandarić Predsednik Šport Mandarić izgubil tožbo, Olimpija naprodaj

"Ekipa me je odlično sprejela, tako igralci kot strokovni štab. Lahko sem si samo želel take dobrodošlice, kot sem jo dobil. Z ekipo se pripravljam v Kranjski Gori, kjer trdo delamo. Smo sredi težkega ciklusa priprav, vendar pa je vzdušje odlično. Pred kratkim smo odigrali tudi odlično tekmo proti Dinamu, na kateri smo dobili potrditev, da smo na pravi poti," je dejal Šme.

Ta je spregovoril tudi o ciljih za prihodnjo sezono. "Cilji za prihajajočo sezono so jasni. V Evropi želimo priti čim dlje, v domačih tekmovanjih pa je samoumevno, da Olimpija vsako sezono napada dvojno krono."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice