Šport > Nogomet
117 ogledov

Pečečnik: "Janković balzam za naše okolje"

joc pečečnik zoran janković Saša Despot
Joc Pečečnik je prepričan, da se njegovemu projektu Bežigrajski športni park z najverjetnejšim novim premierjem Zoranom Jankovićem obetajo svetlejši dnevi.

"Ne glede na vse špekulacije, ki so se pojavljale, z verjetnim predsednikom vlade nisem imel slabih izkušenj. Drži pa, da je projekt Bežigrajski športni park (BŠP) še vedno vezan na določene odločitve v javni upravi, zato upam, da bo Zoran Janković te sisteme uredil na tak način, da bodo tekli hitreje in bistveno učinkoviteje. Večjega mojstra za poznavanje naložbenih krogov in potreb te države v smislu vodenja oziroma upravljanja nismo mogli dobiti. Verjamem, da bo s spodbujanjem podjetništva predstavljal pravi balzam za naše okolje," je za Ekipo dejal Joc Pečečnik, podjetnik, ki se utaplja v birokratskih težavah pri svoji nameri obnove bežigrajskega stadiona.

Dokler ta ne bo zaživel, njegovega kluba Bravo1 Interblock prva liga ne zanima, saj si želi v drugi več pozornosti nameniti mladim in to mu izvrstno uspeva, saj sta bila pred dnevi dva njegova člana najstnika na preizkusu celo pri Tottenhamu.

Pečečnik je s svojim poslom seveda izjemno dejaven v ZDA, tudi tam snuje idejo o nogometnem klubu. "V Las Vegasu se intenzivno pogovarjam o ustanovitvi nogometnega kluba, ki bi imel seveda tudi svojo areno. /.../ Odnos države do športa je tam bistveno drugačen. Upam, da ne bomo stadiona začeli hitreje graditi v ZDA kot pa v Sloveniji," je še dejal poslovnež iz Šmarce.

Komentarjev 3
  • Veteran 21:19 08.december 2011.

    No sedaj se je približal še eden turbo kapitalist, ki že vidi plodno sodelovanje z Jankovičem, seveda za lastne žepe. Čaka nas velika revščina.

  • aljaž88 11:55 07.december 2011.

    ..se je že začelo..postali bomo dežela nogometnih stadionov,vse boljše firme pa bodo medtem pobegnile z države.

  • Tupamaros 11:40 07.december 2011.

    Ptiči iste vrste pojejo isto pesem.