Šport > Nogomet
29 ogledov

Pep v svoji hiši gostil Vilanovo

pep guardiola EPA
Trener Bayern Münchna Pep Guardiola je odpotoval v Barcelono, kjer se je sestal z nekdanjim sodelavcem Titom Vilanovo.

Nekdanji trener Barcelone Pep Guardiola je iz Münchna odpotoval v katalonsko prestolnico, kjer se je sestal z nekdanjim sodelavcem in prijateljem Titom Vilanovo. Španski Mundo Deportivo poroča, da je trener bavarskega kluba v ponedeljek prispel na letališče El Prat, v večernih urah pa naj bi v svoji hiši gostil Vilanovo.

Španska nogometna strokovnjaka sta se pogovarjala o njunem odnosu, ki se je skalil po Pepovem odhodu iz Barcelone, olje na ogenj pa je nato prilil Vilanova, ki je dejal, da Pepa ni bilo ob njem, ko ga je najbolj potreboval. Še več, Guardiola ga v času bivanja v New Yorku, kjer se je Tito zdravil zaradi raka obušesne slinavke, sploh ni obiskal.

Vilanova se še vedno bojuje z zahrbtno boleznijo, podporo pa mu bodo na sobotnem El Clásicu izkazali tudi navijači, ki bodo sestavili mozaik s podobo nekdanjega trenerja, ki je julija zaradi bolezni moral svoj položaj prepustiti Gerardu Martinu.

Mundo Deportivo še poroča, da se je Pep v torek vrnil v München, kjer ga nocoj čaka tekma proti Viktorii Plzeň. Na tiskovni konferenci pred obračunom s češkim prvoligašem je Guardiola potrdil, da se je mudil v Barceloni, vendar podrobnosti ni želel razkriti. ''Ja, bil sem tam. To je zasebna stvar in prosim, da to spoštujete. Hvala,'' je kratko in jedrnato odvrnil Španec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.