Šport > Nogomet
62 ogledov

Pepe: ''Moje ime je Pablo. Kaj delam tukaj?''

real valencia pepe casillas Reuters
Nogometaš Real Madrida Pepe, ki jo je v prvem kolu španske lige skupil v trku z Ikerjem Casillasom, je močno prestrašil svoje delodajalce. Po končanem prvem polčasu je nogometaš v garderobi bruhal, obenem pa ni vedel, kje sploh je.

V prvem polčasu obračuna med Real Madridom in Valencio je prišlo do trka med Ikerjem Casillasom in Pepejem, veliko huje pa jo je skupil slednji. Brazilec, ki nastopa za reprezentanco Portugalske, je moral po tekmi v bolnišnico, a se je na srečo izkazalo, da poškodba le ni bila tako resna.

Pepe Casillas | Avtor: Reuters Reuters
Po trku s klubskim kolegom je Pepe zdržal do konca polčasa, nato pa se ga je začela lotevati slabost. Na poti v slačilnico je nogometaš opazil, da nekaj ni v redu. Kmalu je začel bruhati, zato so klubski zdravniki opravili pregled njegove zavesti. Na veliko presenečenje so ugotovili, da je Pepe popolnoma izgubil spomin. Ni vedel, kje je in kaj dela v slačilnici. Kazal je takšne znake zmedenosti, da ga je eden izmed zdravnikov vprašal, ali ve, kdo je. Njegov odgovor je vsem navzočim nagnal strah v kosti: ''Moje ime je Pablo. Kaj delam tukaj?'' je vprašal Pepe.

Pepe Casillas | Avtor: EPA EPA
Zdravniki niso oklevali in ga takoj prepeljali v bolnišnico, kjer so ga sprejeli na intenzivno nego. Tam je prenočil z nedelje na ponedeljek, ves čas pa je bila ob njem njegova žena. Na srečo so testi pokazali, da ne gre za resno poškodbo. Nogometaš Reala je čez noč povsem okreval in že naslednji dan želel sporočiti Mourinhu, da bo pripravljen do obračuna v španskem superpokalu. Kljub njegovi požrtvovalnosti pa so mu zdravniki odredili, da potrebuje vsaj teden dni počitka.

Ronaldo bo pravo formo našel do konca avgusta

Nogometaši Real Madrida so na nedeljskem obračunu z Valencio iztržili le točko. Zelo razočaran je bil Cristiano Ronaldo, ki se je jezil nad svojo formo, a Portugalec obljublja, da bo kmalu spet igral na najvišji ravni.

cristiano ronaldo real madrid | Avtor: EPA EPA
Štirje streli proti vratom Valencie, a brez vidnega rezultata. Takšna je bila statistika Ronalda, ki na svoje veliko razočaranje v prvem kolu španske lige ni pokazal tistega, kar zna. Nekoliko ''slabša'' predstava pa ni razlog za preplah, saj je Cristiano zatrdil, da si želi vrhunsko formo spet ujeti do konca avgusta, ko se bosta na Santiagu Bernabeu v sklopu španskega superpokala udarila Barcelona in Real Madrid. Cristiano pravi, da je to obračun, na katerem si želi resnično blesteti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.