Šport > Nogomet
86 ogledov

Po kapetanu priprave zapustil še Llorente

diego llorente Epa
V španski nogometni reprezentanci so zabeležili še drugi primer okužbe s koronavirusom.

Potem ko je španska nogometna reprezentanca tik pred začetkom evropskega prvenstva zaradi pozitivnega koronskega testa izgubila kapetana Sergia Busquetsa, je bil zdaj med reprezentanti pozitiven še Diego Llorente. Kot je sinoči sporočila španska zveza, bo 27-letni član Leeds Uniteda zapustil priprave trikratnih evropskih prvakov v Las Rozasu.

busquets Velik udarec Šport Busquets zapustil pripravljani tabor

Že vse od objave nedeljske okužbe 32-letnega nogometaša Barcelone Busquetsa španska izbrana vrsta pod vodstvom selektorja Luisa Enriqueja trenira s precejšnjimi omejitvami.

Manj kot teden dni do eura 2020 ima tako še drugi pozitiven primer v reprezentanci. Enrique je sicer že po pozitivnem testu Busquetsa ustvaril nekakšen mehurček z morebitnimi menjavami, v katerem skupaj trenirajo Rodrigo Moreno, Pablo Fornals, Carlos Soler, Brais Mendez, Raul Albiol in Kepa Arrizabalaga.

Zaradi Busquetsovega pozitivnega primera je Španija zadnjo pripravljalno tekmo za EP izpustila oziroma se je z Litvo (4:0) namesto članske pomerila reprezentanca do 21 let.

Španci bodo prihodnji ponedeljek v Sevilli začeli EP v skupini E proti Švedski, nato pa jih čakata še tekmi s Poljsko in Slovaško. Tudi iz švedske reprezentance so poročali o dveh pozitivnih primerih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.