Šport > Nogomet
12 ogledov

Ponovno najboljši Jure92

Na četrtem turnirju je v mednarodnem seštevku prvič zmagal madžarski tekmovalec. Žurnal24 main
Na četrtem turnirju poletne lige spletne igre Football Challenge 2008 je zmagal Jure92, ki je dosegel svojo tretjo zmago in le še utrdil prvo mesto na mednarodni skupni lestvici poletne lige.

Končan je četrti, predzadnji turnir poletne lige. Medtem ko sta se v slovenskem seštevku za zmago ponovno borila DJProxy in Jure92 (slednji je boj dobil za borih 11 točk), je za presenečenje v mednarodnem seštevku poskrbel madžarski tekmovalec LntosCaptain, ki je ugnal vso svetovno konkurenco.

Že prešnji teden smo opozarjali na dva madžarska tekmovalca, ki se jima je konstantno dvigovala forma. Medtem ko je SerialKiller na četrtem turnirju zaspal (zasedel je šele 32. mesto), je LntosCaptain pokazal vse svoje vrline. Dosegel je 3340 točk in zasedel sam vrh svetovne lestvice. Za zmago je prejel 100.000 točk in se povzpel na četrto mesto mednarodne skupne lestvice poletne lige. Boj za zmago pa ni bil lahek, saj je hrvaški tekmovalec windbreakers, ki se je uvrstil na drugo mesto, za LntosCaptainom zaostal le za osem točk. Na tretjem mestu v mednarodnem seštevku četrtega turnirja pa najdemo najboljšega slovenskega tekmovalca Jureta92, ki je zbral 3331 točk in za zmagovalcem zaostal za borih devet točk, za drugouvrščenim tekmovalcem pa le za točko.

V slovenskem seštevku četrtega turnirja poletne lige ni bilo nobenih večjih presenečenj. Tretjo zmago je dosegel Jure92, ki je le še utrdil položaj najboljšega na obeh skupnih lestivicah poletne lige – mednarodni in slovenski – in naredil še korak bližje skupni zmagi. Na drugem mestu mu vztrajno sledi DJProxy, ki zagotovo še ni rekel zadnje besede, na tretje mesto pa se je na četrtem turnirju uvrstil tekmovalec motoristi1. Od četrtega do desetega mesta si na slovenski lestvici sledijo še NiPa, blueWOLVES, FC_5ohleb, FCRodica, 93AllStars, marinci in FCPODKRAJ.

Tekmovalci so pred sklepnim delom spletne igre Football Challenge 2008, petim turnirjem poletne lige, ki bo potekal od osmega do desetega avgusta, zato se lahko nadejamo hudega boja za skupni zmagi v slovenskem in mednarodnem seštevku poletne lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.