Šport > Nogomet
8875 ogledov

Pravi razlog za odhod Zidana

perez zidane Epa
Zinedine Zidane in Igor Bišćan imata nekaj skupnega.

"Po treh letih je prišel pravi trenutek za odhod. Težko je ostati trener po tolikem času. Ekipa mora zmagovati naprej, zato potrebuje spremembo. Po treh letih potrebujemo nove ideje, nove načine dela. Zato sem sprejel to odločitev. Rad imam ta klub in rad bi se zahvalil predsedniku, da mi je dal priložnost v tem velikem klubu. Hvaležen mu bom do konca življenja. A kot sem rekel, prišel je čas za spremembo, spremembo za vse," je pred dnevi na novinarski konferenci madridskega Reala dejal Zinedine Zidane, ob njem pa je sedel predsednik kraljevega kluba Florentino Perez.

Po pisanju nekaterih medijev naj bi bil prav slednji kriv za odhod legendarnega Francoza, ki je v zadnjih treh letih z Realom osvojil tri evropske lovorike. Predsednik in trener naj bi imela kar nekaj različnih pogledov, Zidane pa je moral zaradi tega spakirati kovčke ter tako nekako doživel enako usodo kot Igor Bišćan pri Olimpiji.

cristiano ronaldo Vzemi ali pusti Šport Real udaril po mizi, Ronalda čaka težka odločitev

Perez je odgovoril negativno na Zidanovo željo, da pripelje člana Chelseaja Edena Hazarda, na drugi strani pa je Francoz vztrajal pri tem, da je Keylor Navas dovolj dober za prvega vratarja ter da ni potrebno pripeljati Davida de Gee. Ampak to naj bi bil le vrh ledene gore. Sport je poročal, da sta se Perez in Zidane že prej sprla tudi zaradi statusa Garetha Bala in zaradi ocene o kakovosti nekaterih igralcev B ekipe.

Ob Francozovem odhodu, ki še vedno pravi, da ne ve, kaj bo počel v prihodnosti, naj bi Bale že razmišljal o tem, da ostane član Reala. Valižan je sicer že napovedoval svoj odhod, prav tako pa naj bi beli balet znova krenil v lov na de Geo.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice