Šport > Nogomet
564 ogledov

Bes pokazali s pravo umetniško instalacijo

štori Poljud Facebook
V dalmatinski prestolnici so navijači pokazali, kaj si mislijo o predstavah tamkajšnje ekipe.

Splitski Hajduk je slabo začel sezono. Po osmih kolih imajo "bili" na računu zgolj deset točk, v soboto zvečer pa so doživeli tretji zaporedni poraz, in sicer v Pulju proti skromni Istri (1:0).

Novega neuspeha navijači niso sprejeli najbolje. Navijaška skupina Torcida, ki je pred dnevi s fantastičnim ognjemetom praznovala 70 let delovanja, je že večkrat izrazila nezadovoljstvo nad predstavami nogometašev, eden od privržencev pa je to pokazal na izviren način.

Split Neverjetni posnetki Šport Naši južni sosednje navdušili svet: ko Split zagori...

Pred enega od vhodov na sloviti stadion Poljud v Splitu je nekdo namreč postavil 12 štorov. Postavljeni so bili tako, da so ponazarjali nogometno ekipo s trenerjem. Štori so stali v formaciji 4-4-2 (plus vratar), s strani pa jih je opazoval trener.

Igralci Hajduka so se po vrnitvi iz Pulja v Split poslužili policijskega spremstva, saj so pričakovali nezadovoljstvo navijačev. A izgredov ni bilo, zato pa je novi predsednik Hajduka Lukša Jakobušić po srečanju z Istro zgovorno povedal: "Še dobro, da tekma ni bila v TV prenosu ..."

Hajduk je po novem porazu padel v spodnjo polovico lestvice. Za vodilnim zagrebškim Dinamom ima že 12 točk zaostanka, čeprav ni bila odigrana še niti četrtina prvenstva.

Komentarjev 1
  • Avatar Sarah_Amies
    Sarah_Amies 08:46 02.november 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plač0 znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ..... >>>>>>>>>> www.DouCash.Com

Sorodne novice