Šport > Nogomet
2 ogledov

Preračunljivost bo strogo kaznovana

Vsak igralec, ki bo na kakršen koli način poskušal goljufati, bo takoj diskvalif Žurnal24 main
Zaradi suma goljufanja nekaterih igralcev smo vzpostavili dodatni varnostni sistem, ki kaznuje tudi tiste, ki v spletni igri FC:08 sodelujejo z več moštvi.

V zadnjih nekaj dneh je bilo veliko govora o manipulacijah  s spletnimi nastavitvami, prekinitvah povezave in podobnem, kar vodi v prepovedane, nešportne in nekorektne goljufije . Z željo, da bi preprečili vse te in podobne nevšečnosti, ki se lahko zgodijo, smo vzpostavili dodatni varnostni sistem , ki preprečuje kakršnekoli manipulacije.

 

Diskvalifikacije za:

- kakršnekoli manipulacije s spletnimi nastavitvami

- vplivanje na rezultat igre

- uporabo drugih sredstev, ki so v nasprotju s pravili

SPLETNE NASTAVITVE
Vzpostavljen sistem natančno pokaže, kdo manipulira s spletnimi nastavitvami ali uporablja druga sredstva, ki so v nasprotju s pravili in vplivajo na rezultat igre, na primer namenoma povzroči prekinitev igre ali druge napake. Od jutri naprej bodo pod stalnim nadzorom vsi, ki to iz kakršnihkoli razlogov počnejo, sploh tisti, pri katerih so bila že v preteklosti opažena nenavadna odstopanja . Vsak, ki bo to počel in mu bo goljufija dokazana, bo takoj diskvalificiran in bo izgubil kakršnekoli možnosti, da bi v spletni igri Football Challenge 2008 sploh še lahko sodeloval.


 

Diskvalificiran bo tisti, ki bo:

- v spletni igri FC:08 sodeloval z več moštvi

- navedel netočne podatke

VEČ MOŠTEV
Vsak posamezen igralec spletne igre Football Challenge 2008 lahko v igri sodeluje le z enim moštvom . Ni mogoče, da bi posameznik imel prijavljenih več moštev oziroma tekmoval z več moštvi. Vsako gospodinjstvo lahko namreč prejme samo eno nagrado na turnir oziroma ligo. V primeru, da ugotovimo, da ima nek posameznik prijavljenih več moštev, bodo vsa moštva takoj diskvalificirana , prav tako pa bo posameznik izgubil vse možnosti , da bi v spletni igri Football Challenge 2008 sploh še lahko sodeloval. Diskvalificiran pa bo tudi vsak uporabnik, ki bo v prijavi navedel netočne podatke.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.