Šport > Nogomet
143 ogledov

Pri Olimpiji podaljšali s pomembnim članom

Timi Max Elšnik Profimedia
Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija, ki se pripravlja na četrtkov večni prvenstveni derbi z Mariborom, je podaljšal pogodbo s Timijem Maxom Elšnikom.

Kot so sporočili iz ljubljanskega kolektiva, je 22-letnik, ki je k zeleno-belim prišel sredi prejšnje sezone, podpisal pogodbo do 30. junija 2023.

 

"Zelo sem zadovoljen, da je klub izkazal interes in zaupanje vame. Dal bom vse od sebe, da bom zaupanje upravičil. Mislim, da sem si s svojimi igrami, pa tudi vpoklicem v mlado reprezentanco to zaslužil. Podaljšanje pogodbe je pokazatelj, da ima klub resne načrte zame v prihodnosti. S ponosom bom zastopal te barve in upam, da nam že letos uspe osvojiti naslov prvaka," je za spletno stran Olimpije povedal Timi Max Elšnik, ki je postal eden ključnih mož v vrstah Dina Skenderja. Doslej je za Olimpijo odigral 26 tekem ter zbral štiri zadetke in podajo.

Timi Max Elšnik | Avtor: Profimedia Profimedia

Timi Elšnik Intervju Šport Timi Elšnik: Učil se bo od slavnega angleškega reprezentanta

Olimpija je v Prvi ligi Telekom Slovenije trenutno na tretje mestu, za vodilnim Mariborom pa zaostaja za štiri točke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice